pondělí 29. prosince 2014

Walking in A Winter Wonderland

Ahojte!
Dnes tu bude ďalšie video, a to o prvom poriadnom snehu. :)
Včera aj dnes nám napadal v Bratislave prvý poriadny sneh a ja som to využila a hneď som to musela natočiť. Video je zároveň aj OOTD, čiže keď sa vám páčia aj outfity, nájdete tu aj môj zimný outfit. :)
Video:

Je to moje prvé video na tomto kanály. V lete som spravila jedno, ale na inom kanály. :)
Veľmi ma poteší, keď mi dáte odber alebo like. :)
Papa.


sobota 27. prosince 2014

Ebay tipy na všeličo ♥

Ahojte!Som tu zas s tipmi na nákupy na ebay.com. Tentoraz s takým miš-mašom rôznych vecí, či už je to kozmetika alebo niečo úplne nepotrebné, ale pekné. Je po vianociach a to znamená povianočné nákupy. ^.^

Kozmetika
[TONY MOLY] Panda's Dream White Magic Cream 50g
Prvá vec čo ma oslovila je tento krém na ruky v krásnom obale v tvare pandy. Ja osobne pandy milujem a vedela by som nájsť tomuto krému miesto a použitie. :)
Nájdete tu.


[The FACE Shop] NEW Blackhead Out White Clay Nose Pack 50g peel off pore
Táto maska vyzerá úplne skvelo. Mňa trápia čierne bodky a preto by som si asi túto masku objednala. Je odlupovacia a určite ju nájdete aj za lacnejšie v aukciách. Nájdete tu za konečnú cenu.



Oblečenie
Women Lady Over Knee Thigh Stockings Knitting Cotton High Socks Pantyhose Tights
Už dlhšie si prezerám tieto nadkolienky, keďže sú teraz veľmi populárne. Cena je tiež úžasná, pretože stoja iba 3 doláre. :) Nájdete tu



Blbosti :D
Cute 160 Pages Sticker Post It Bookmark Point It Marker Memo Flags Sticky Notes
Od tohto predajcu som si nedávno objednala jedny mačičkové, ale neviem či mi vôbec tento rok dorazia, keďže som ich objednala mesiac pred Vianocami a pošta z ebay trvá aj jeden a pol mesiaca. :D Nájdete tu.

Harry Potter Time Turner Necklace Hermione Granger Rotating Spins Gold Hourglass
Harry Pottera som videla už asi 10 krát a nikdy ma to neprestáva baviť. Tento náhrdelník je podľa mňa úplne úžasný. Plánujem si ho kúpiť, ale asi až po Novom roku. Nájdete tu.

To by bolo na dnes všetko. :)
Papa.





středa 24. prosince 2014

Šťastné a veselé Vianoce

Ahojte!
Takže je to tu! Sú tu Vianoce. Aj keď to tak vôbec nevyzerá keďže vonku svieti slnko. :/
Kvôli tomu Vám tu dávam fotku snehu. :D
Takže prajem Vám veľkú štedrovečernú hostinu a veľa darčekov. ;)
A ako prežívate Vianoce vy?
Papa.

pondělí 22. prosince 2014

Review: Essence Eyeliner

Ahojte!
Už ste určite videli v drogeriach limitku Good Girl Bad Girl od Essence. Neušla ani mne a ja som si z nej kúpila práve fixku na oči. Zaujala ma tým, že má nezvyčajný aplikátor. :)


Fixka sľubuje to, že ak máte husté riasy, dostane sa vďaka aplikátoru aj pomedzi ne. Ja mám tento problém a vždy keď si chcem dať Cat Eye tak vyzerám, ako keby mi linka poletovala nad okom. :D


Ako vyzerá najtenšia čiara, akú som s ňou vedela urobiť?


Plusy:
+ naozaj sa dostane pomedzi tie riasy
+ cena (3,29€)
+ pekne sa s ňou manipuluje

Mínusy:
- vydrží iba 2 hodiny, potom pomaly mizne a musíte ju domalovávať
- otláča sa, aj keď ju nechám zaschnúť

 Z tejto limitky boli ešte dostupné dva Quattro odtiene, dva rúže, asi 8 lakov na nechty, dva lesky na pery, lícenka, púder, gumičky a dve voňavky.



Zhrnutie:
Zatiaľ sa mi naozaj páči, aj keď jej výdrž je malá a musím si ju počas dňa domalovávať, ale super je že sa mi ľahko s ňou manipuluje.
Čo ste si Vy kúpili z tejto limitky?
Dúfam že sa Vám článok páčil. :)
Papa.


středa 17. prosince 2014

DIY: Vianočné darčeky ♥

Ahojte!
Predstavte si, že takto o týždeň budú za nami Vianoce. Ja som taký dosť "vianočný človek", čiže sa veľmi teším na Vianoce. :) V tomto článku Vám ukážem pár DIY nápadov.

1. Čokoláda

Tento darček plánujem dať dedkovi. Miluje čokoládu, hlavne horkú. A preto som mu spravila vlastnú čokoládu.
Najprv som roztopila čokoládu. Kľudne to môže byť čokoláda ešte z Mikuláša. :)

Potom som si rozložila na plech papier na pečenie. Na ten som vyliala roztopenú čokoládu a posypala som to orieškami. Samozrejme, vy môžete dať navrch čokoľvek chcete.

Nechala som to asi hodinu vychladnúť a potom som to dala do ladničky. Nakoniec som ju zabalila. 

2. Kameňový prívesok

Toto ma napadlo, keď som bola na vianočných trhoch. Videla som tam stánok s krásnymi kameňmi tak som si povedala, že by som si mohla spraviť. Potom ma napadla ešte lepšia vec, aby som to niekomu darovala na Vianoce. 
Tu je návod:



3. Kvetináčik

Mini kvetináčiky som našla v Panta Rhei Creative. Vypchala som ich hnedým papierom, aby to vyzeralo ako hlina. Potom som navrch naliala Herkules lepidlo a nakoniec som navrch dala guličky vyrobené z hodvábneho papiera. Ešte som ako prvé na spodku uviazala špagátik, aby som to mala o čo zavesiť. 


Dúfam Že sa Vám článok páčil.
Máte už darčeky na Vianoce? Aké?
Papa. :)










neděle 14. prosince 2014

❅ Ako balím darčeky? ❅

Ahojte!
Už sa pomaly blížia Vianoce a ja som si asi pred dvoma dňami začala lámať hlavu s tým, ako zabaliť darčeky. Tak som nakoniec prišla na tri spôsoby a dnes vám ich ukážem v tomto článku. :)

1. Klasika
Takto balia darčeky hádam všetci a je to najjednoduchší spôsob.
Budete potrebovať:
- baliaci papier
- nožnice
- lepiacu pásku
- stuhy



Vyberiete si papier, ktorý sa Vám páči a rozložíte si ho. Potom si naňho položíte predmet, ktorá chcete zabaliť. Odstrihnete si kus, ktorý si myslíte, že zabalí celý predmet. Radšej vždy odstrihnite väčší kus. Je to lepšie, ako keby že máte mať ten kus veľmi malý. Predmet si obrátite smerom dolu a vzadu ho zalepíte lepiacou páskou. Potom už len obviažete mašľou a hotovo! :)






2. Škatuľka 
Tento spôsob balenia som našla náhodou cez tumblr u tejto blogerky: http://lucillemichieli.tumblr.com/ 
Má tam DIY na krásne krabičky s mačičkami, tak som si povedala, že aj aj na Vianoce zabalím všetko do pekných škatuliek. Hneď som sadla za počítač a dala som do googlu gift box template. Tu je pár z nich.









Ja som vytlačila tú poslednú šablonu 2x menšiu na A4. Chcela som spraviť takú malú pandu. Inač kľudne si vytlačte aj túto väačšiu verziu. :)
Tu sú "moje" výtvory:

Ako som poskladala pandu?
Najprv som si šablónu samozrejme vystrihla. Potom som k tým lomeným čiaram priložila pravítko a prešla som po nich nožnicami. Ale iba jemne aby sme ten papier neroztrhali. Všetko som samozrejme tlačila na tvrdý alebo scrapbook papier. 

Potom som ju zložila a nakoniec som ešte pridala aj ušká a voila! Panda :D



Čo spraviť, keď máte na túto krabičku malý darček a nechcete aby vám tam len tak hrkótal?
Ja som si v Panta rhei crative kúpila hodvábny papier, ale verím že sa dá zohnať v akomkoľvek papierníctve. Odstrihla som si z každej farby asi 2 tenké pásiky a potom som ich začala skladať, aby vytvorili takú ako keby harmoniku. Potom som tým vyplnila tú krabičku a skryla som tam darček. (minca pre mamu s vianočných trhov)




3. Už kúpené šablóny
Ja som tieto kúpila v Lidli asi pred rokom a sa úplne jednoducho skladajú. Ja som do nich rozhodla zabaliť dedkov darček (vlastno ručne robenú čokoládu, ktorú uvidíte v ďalšom článku :)





Tu som iba vystlala krabičku tám hodvábnym papierom a umiestnila som naň tú čokoládu. :) 



A vy ako budete baliť darčeky? 
Dúfam, že sa vám článok páčil a budem rada za každý komentár. :)
Papa.